Konference om grøn omstilling for underleverandører

PR-Foto: Billund Erhverv/Nicolas Herbach - istockphttps://billunderhverv.dk/arrangement/?id=281&title=Groen-omstilling-som-vinderstrategoto

Den 1. juni inviterer Billund Erhverv til konference med fokus på, hvordan leverandørvirksomheder kan ruste sig til nye lovkrav og kundekrav inden for ESG (Environment, Social & Governance).

 

“Når vi taler bæredygtighed og grøn omstilling, handler det i bund og grund om virksomhedernes konkurrenceevne og forretningsmuligheder – det handler både om CSR og rå bundlinje, når lovgivning og kunder stiller krav, som gør, at alle skal forholde sig til dette konkurrenceparameter. Du kan som virksomhedsleder vælge at arbejde aktivt med den grønne omstilling, eller du kan vælge at lade være – men det er afgørende, at du tager valget på et oplyst grundlag, og derfor også kender konsekvenserne.

Mange i vores lokale erhvervsliv er underleverandører til store virksomheder, som sætter klare standarder og krav til deres leverandører. Når lovkrav og kundekrav rammer de store aktører, så slår det endnu hurtigere igennem hos underleverandørerne, som skal forstå og kunne levere inden for de nye rammer. Rigtigt mange af vores virksomheder er godt på vej, og vi ønsker på konferencen at give indblik i de tendenser, bæredygtighedsdagsordenen skaber og give viden og inspiration til, hvordan man som virksomhed kan gå til opgaven, uanset om området er helt nyt, eller man allerede er godt i gang” udtaler direktør for Billund Erhverv, Marie Skov Lillelund i en pressemeddelelse.

Marie Skov Lillelund – PR-Foto: Billund Erhverv

På konferencen får virksomhederne indblik i, hvordan de i praksis kan gribe CSR og bæredygtighed an, så det hænger sammen med deres forretningsmodel, og de bliver inspireret med konkrete eksempler på, hvordan andre virksomheder allerede i dag arbejder med den grønne omstilling.

På programmet er blandt andet:

  • Sustainability Manager Kathrine Hartvigsenfra LEGO Group, som giver sin analyse på væsentlighed af bæredygtighed og betydningen for underleverandører.
  • QHSE Manager Ronni Kamp, som fortæller om hvordan HN Group A/Sarbejder med grøn omstilling i praksis.
  • Bæredygtighedschef Lars Dithmeri Per Aarsleff A/S, som fortæller om bæredygtighed i byggeriet og fremtidens byggeproces

Dagen bliver rammet ind og styret af Henrik Schramm Rasmussen fra MIND YOUR BUSINESS, som er specialist i forretningsdrevet bæredygtighed og strategiudvikling.

 

Arrangementet er åbent for alle virksomheder og gratis for medlemmer af Billund Erhverv.

 

Tilmelding og yderligere information findes på billunderhverv.dk