”Vlado weekend” for fuld udblæsning i Vestermarkskirken

Foto: Privatfoto

Vlado Lentz som er kendt fra Kanal5 program politijagt gæstede Vestermarkskirken sidste weekend sammen med hans kone Brit.

Vestermarkskirken havde arrangeret mandehørm fredag aften hvor 14 specielle og hurtige biler af både gammel og ny dato blev placeret på boldbanen foran kirken. Samtidig havde de også besøg af Oliver Rasmussen på 11 år, som bl.a. kører gokart for et italiensk fabriksteam. Vestermarkskirkens gokart klub havde også udstillet nogle af deres gokart, som de bruger i klubregi. Bilerne blev studeret og der blev sparket på dækkene, da mere end 100 mænd havde tilmeldt sig arrangementet.

En lækker grillmenu blev fortæret inde i kirkens hall til stor glæde for alle de fremmødte mænd. Efter at maven var blevet godt fyldt holdt Vlado et morsomt og sprudlende foredrag over emnet; Hvad er en ordentlig mand? Vlado møder mange mænd i sit arbejde som politibetjent for midt og Vestsjællands politi og kunne fortælle mange historier både fra hans arbejde, men også fra hans eget liv, som gjorde at tilhørerne fik et godt kendskab til Vlado både som betjent, men også som almindelig familiefar.

Efter foredraget var der mange som stillede spørgsmål. Efterfølgende blev der lejlighed til at efterse bilerne igen og lidt dækafbrænding blev der foretaget som afslutning på en god og fed mandeaften.

Lørdag formiddag blev kvinderne sat i stævne over en lækker brunch, hvor Brit Lentz holdt et foredrag over emnet: Hvad er din identitet forankret i? Mere end 50 kvinder havde sat hinanden stævne og der blev både spist og talt hen over bordene.

Sidst men ikke mindst talte Vlado på gudstjenesten søndag formiddag over emnet: Gud har en plan for dit liv. Vlado fortale om hans vandring mod troen på Jesus og hvad det havde gjort ved hans liv efterfølgende. Mange søgte samtale efter gudstjenesten og Vlado og Brit bad for mange mennesker.

Både Vlado og Brit gav udtryk for at besøget i Grindsted og Vestermarkskirken havde været hyggeligt og interessant. Følelserne var gensige fra mange mennesker og vi satser meget på at de kommer på besøg igen næste år skriver Charley Stephansen i en pressemeddelelse.

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Privatfoto

Privatfoto