Fællesspisning, Fællessang og fødselsdagskoncert for kun 10,- kr. i MAGION

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard - PR-Foto

MAGION fylder 10 år i 2022, så selvfølgelig koster fødselsdagskoncerten med fællesspisning og fællessang en 10-krone.

I juni måned er det 10 år siden MAGION åbnede med nye fantastiske rammer for idræts- og kulturlivet. Frem til i dag har foreningslivet og ildsjæle fyldt huset med liv og oplevelser for alle.

Det fejrer MAGION den 16. juni med en koncert for alle
Og det er ikke tilfældigt, at det er Kaya Brüel og Ole Kibsgaard, der står på scenen den 16. juni. Det musikalske makkerpar kommer nemlig med en koncert, hvor der både er plads til fællessang men også til at nyde duoens fortolkninger af de skønne sange, vi synger sammen.

”Vi synes Kaya og Oles smittende humør og musikalitet koblet med det fællesskab de skaber med deres fællessang og fortolkninger af danske sange passer perfekt til en fødselsdagskoncert, som skulle være for alle”, forklarer centerleder Henrik Steen-Andersen i en pressemeddelelse.       

En billet koster naturligvis kun en 10-krone – så vælger man selv om man vil med til fællesspisningen før koncerten. Prisen er den samme, men koncert og spisning kræver tilmelding på magion.dk eller i MAGION.

Det musikalske makkerpar Kaya Brüel og Ole Kibsgaard, har spillet sammen i en lang årrække.

Med Morgensang på DR1 blev de rystet ekstra godt sammen, da de vækkede danskerne med Morgensang 294 dage i træk.

De har indspillet en række albums og senest udgav de Sange Vi Synger, med 13 danske sange der fik særlig betydning for de to musikere, under optagelserne af Morgensang.

Dørene til koncerten åbner kl. 18.30.

Spisning starter kl. 17.45.

Fødselsdagen i MAGION fejres desuden også den 1. juli med et åbent hus-arrangement. Planlægningen er i fuld gang, men i MAGION er man åbne for flere ideer og aktiviteter.