Grethe Hede Jensen og Else Jensen er blevet æresmedlemmer i Grindsted Husholdningsforening

Privatfoto

På Grindsted Husholdningsforenings første bestyrelsesmøde for den nye bestyrelse, den 3. maj 2022 i MAGION havde bestyrelsen inviteret Grethe Hede Jensen og Else Jensen med til mødet. De to valgte i år at udtræde af bestyrelsen efter 38 års tjeneste.

Formanden Birthe Krogh takkede dem, for deres flid og gåpåmod igennem årene.

Begge var startet den samme dag for 38 år siden, og de har begge lagt et kæmpe stykke frivilligt arbejde i Grindsted Husholdningsforening gennem alle årene. Dengang hvor alt blev ført på manuelle lister og i  hånden. Opkrævning af kontingent foregik manuelt, og alle tilmeldinger kom på telefonen eller ved personlig henvendelse.

Bestyrelsen havde den store glæde, at kunne udnævne Grethe Hede Jensen og Else Jensen som Æresmedlemmer, med et bevis på, at de er livslange medlemmer, og frit og kvit kan deltage i alle Grindsted Husholdningsforenings arrangementer skriver bestyrelsen til Netavisen Grindsted.