Kom med dine idéer til cafétilbuddet på handicap- og psykiatriområdet

Foto: René Lind Gammelmark

Billund Kommune arbejder i øjeblikket med at udvikle tilbudsviften på handicap- og psykiatriområdet, så tilbuddene imødekommer fremtidens behov. Billund Kommune vil i den forbindelse gerne høre borgernes idéer til, hvordan man kan arbejde med videreudviklingen af cafétilbuddet på Sydtoften 8, Grindsted

Billund Kommune vil gerne have borgernes input til den videre udvikling af cafétilbuddet på Sydtoften 8 og inviterer derfor til møde på rådhuset den 30. maj 2022 kl. 19.00-21.00.

Caféen er et aktivitets- og værestedstilbud for voksne med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse. Caféen er et sted, hvor borgerne har mulighed for at deltage i aktiviteter og arrangementer samt skabe socialt netværk.

På mødet vil man blive introduceret til forskellige emner, der handler om udviklingen af cafétilbuddet på Sydtoften 8. Man vil få mulighed for at bidrage med sine idéer og erfaringer. Man kan bl.a. komme med sine input til de fysiske rammer, aktivitetstilbud og madtilbud på Caféen.

På mødet vil der være repræsentanter fra Billund Kommunes voksenudvalg og handicapråd, og man vil få mulighed for at drøfte sine idéer med dem. Der vil være små stationer, som man kan gå rundt iblandt.

Mødet foregår stående/gående, men der kan tages hensyn til deltagere, som har behov for at sidde ned.

Aftenen afsluttes med kaffe og kage skriver Billund Kommune i en pressemeddelelse.

Mødet foregår i forhallen på rådhuset, Jorden Rundt 1, 7200 Grindsted, mandag den 30. maj kl. 19.00-21.00 

Man kan desuden indsende sine idéer til mailen cgr@billund.dk senest den 30. maj 2022.