Ugens Film i Grindsted Kino – Uge 20/2022

Foto: René Lind Gammelmark

I uge 20 kan se se følgende film i Grindsted Kino

The lost City – vises fra den 16. til og med den 19. maj
Jungle-eventyret ‘The Lost City’ handler om forfatteren Loretta, der lever af at skrive romantiske eventyrbøger. Hun skal her på en bogturne med sin nyeste bog, men kan ikke overskue det.

Det går da heller ikke være eller bedre for forfatteren, end at turneen snart udvikler sig til et vaskeægte eventyr langt fra fiktionens verden og inde i junglens dyb. Da en rigmand kidnapper Loretta for at bruge hendes viden om arkæologi og oldtidssprog til at finde en skjult skat i en forsvunden by, kommer hjælpen måske fra uventet kant. Derfor sætter hendes manager og bogforside-modellen Alan en redningsmission i gang. Alan tager turen efter hende ind i junglen, hvor det umage par snart er på flugt sammen fra rigmanden og hans håndlangere.
‘The Lost City’ blander komisk skattejagt med romantik og action, hvor filmen således lægger sig i samme boldgade som bl.a. Nu går den vilde skattejagt fra 1984.

PR-Foto

Doctor Strange in  the Multiverse of Madness vises den 20. og 21. maj og fortsætter i uge 21
Superheltefilmen ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ (Doctor Strange 2) er efterfølgeren til Marvels Doctor Strange fra 2016. I filmen kommer Marvels mægtige troldmand på overarbejde, da den unge pige America Chavez jages af en mystisk skabning på tværs af universer.  Doctor Strange forsøger at hente hjælp hos den magiske Wanda Maximoff aka Scarlet Witch (fra flere Avengers-film og tv-serien WandaVision) og troldmanden Wong, der sammen begiver sig ud på en rejse på tværs af multiverset, hvor Strange kommer til at ansigt til ansigt med sig selv – bogstavelig talt.

‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ vil bygge videre på konceptet omkring multiverset, der spillede en central rolle i Spider-Man: No Way Home, og udvide

PR-Foto

MUK arrangement – Søndag den 22. maj ingen forestilling

Denne dag er der MUK arrangement fra kl. 14.00 – 16.00, hvor der vises klip fra gamle MUK show og mange forhenværende Mukker vil deltage, desuden medvirker Stig Møller og Vokalias. Det vil blive en festlig eftermiddag med en masse sang og sjove klip m.v.

Billetter kan købes på Grindsted Kinos hjemmeside.

Foto: Stig Møller