Grindsted FDF Orkester holder Jubilæumsarrangement på Søndag

Foto: René Lind Gammelmark

Grindsted FDF orkester rundede i maj 2021 de første 100 år. Grundet coronaen blev arrangementet aflyst, ligesom kredsens 100 års jubilæum blev aflyst i 2020. Det var planen, at det så skulle afholdes lørdag den 21. maj 2022, men grundet et andet større arrangement i byen samme dag – og som kalder på alle byens børn, har vi valgt at holde et mindre jubilæumsarrangement i forbindelse med midsommerfesten, som afvikles tirsdag den 21. juni 2022.

FDF orkesteret afholder deres jubilæumsarrangement søndag den 22. maj 2022. Det afvikles med en koncert i Privatskolens store samlingslokale. Grindsted Privatskole er beliggende på Trehøjevej 10, 7200 Grindsted.

Orkesteret er i gang med at øve på et jubilæumsprogram. Et af numrene er skrevet af byens så kendte musikmand Flemming Boisen. Han har sammensat en Grindsted March, som vi glæder os til at spille.

Der er lagt op til at ”gamle” medlemmer af orkesteret kan komme og spille med på et par numre. Vi har fået tilkendegivelser fra flere, som gerne vil komme og spille med – der er både øvede og uøvede iblandt, så det bliver spændende, hvordan det vil lyde.

De gamle og de nuværende medlemmer i orkesteret mødes kl. 1100 om formiddagen, hvor snakken garanteret vil gå om gamle dage, og efter en let frokost, vil alle øve på 2-3 numre, som skal fyres af om eftermiddagen.

Kl. 1500 er der offentlig koncert, hvor alle er velkommen og hele arrangementet slutter med kaffe, som Grindsted FDFs tanteklub står for.

Skulle der være nogen Grindsted borgere, som har kendskab til nogen som har spillet i orkesteret og som ikke er bekendt med jubilæet, er man velkommen til at give dem besked – de kan nå det endnu. For har man en gang lært at spille, så sidder det stadig under huden skriver Gudmund Larsen i en pressemeddelelse fra Grindsted FDF Orkester