Sdr.Omme Løbet vender tilbage

Foto: René Lind Gammelmark

Efter to år med corona-aflysninger vender Sdr. Omme Løbet tilbage tirsdag 24. maj – med alt det man kender fra tidligere og lidt til, lover arrangøren Sdr. Omme IF Atletik og Motion.

Sdr. Omme Løbet er et festligt motionsløb for hele familien og alle kan være med, uanset alder og kondital.

Vælg mellem 5 eller 10 km, der gennemføres på en flad rundstrækning ind og ud af Sdr. Omme Stadion, hvilket giver løbet en særlig hyggelig stemning og hvor man aldrig løber alene.

Motionsløbet er for mange blevet en rigtig forårsklassiker og forventes at trække op mod 400 deltagere til byen. Måske fordi Sdr. Omme Løbet ikke blot slutter ved målstregen, men efterfølgende byder på lidt at spise samt fælleshygge og præmieoverrækkelse i Sdr. Omme Multicenter sammen med de øvrige deltagere.

Gratis børneløb
Del din glæde ved at være aktiv og ta’ børnene med til en sjov aften i løbeskoene.

De yngste deltagere (0-11 år) har nemlig deres helt eget SPORT 24 Børneløbet kl. 18.15 med start og mål på stadion. Deltagelse i børneløbet er i år gratis, men kræver dog blot online forhåndstilmelding. Der er nemlig maks. 100 ledige pladser.

På målstregen venter en velfortjent medalje, SPORT 24 drikkedunk og lidt børnevenlig forplejning til alle deltagere. Forældre er velkomne til at løbe med i børneløbet uden startnummer, så alle får en god og sikker oplevelse skriver Jesper Stensgård Thomsen i en pressemeddelelse fra Sdr.Omme IF Atletik og Motion.

Online tilmelding til Sdr. Omme Løbet 2022 er fortsat muligt via www.sdrommeløbet.dk eller www.sportstiming.dk