Anni Matthiesen (V) byder atter indenfor til grundlovsmøde i haven

Grundlovsmøde 2021 hos Anni med talerne: forhenværende finans- og udenrigsminister Kristian Jensen, borgmester i Billund Stephanie Storbank og Morten Thorøe - Foto: Privatfoto

Venstres Anni Matthiesen byder traditionen tro velkommen til et par hyggelige timer i det grønne på grundlovsdag, hvor fejring af demokratiet og friheden er i højsædet. Årets program byder på besøg og festlige grundlovstaler fra både tidligere skatte- og beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V), formand for Jysk Landbrug H. C. Gæmelke, formand for Friskolerne Peter Bendix Pedersen og Anni Matthiesen selv, som er Venstres lokale folketingsmedlem i Vejen og Billund gennem de seneste ti år.

Sidste år var arrangementet begrænset til 100 gæster som følge af corona-restriktioner, men i år er havelågen atter åben for alle, der har lyst til at fejre demokratiet sammen i det grønne. For den hyggelige grundlovstradition, som sidste år kunne fejre sit 10 års jubilæum, skal naturligvis holdes i hævd.

For nu 11. gang i træk – foruden corona-aflysningen i 2020 – inviterer det lokale folketingsmedlem derfor til fælles fejring af vores frihed og demokratiske rettigheder på grundlovsdag hjemme i haven. Tilbage i 2011 bød Anni Matthiesen (V) første gang velkommen i haven i Krogager, som gennem årene har dannet rammen om grundlovstaler fra adskillige profilerede Venstrefolk som både Venstres næstformand Stephanie Lose, formand Jakob Ellemann-Jensen, Søren Gade, tidligere Venstreminister Søren Pind og mange flere.

”Grundlovsdag er intet mindre end en festdag, hvor vi sammen fejrer både vores frihed og demokrati. Når vi ser på alt, hvad der sker i Europa i disse måneder, har det måske aldrig været vigtigere, at vi står sammen om netop vores demokrati og frihedsrettigheder – og det lægger jeg hjertens gerne have til. Derfor glæder jeg mig til endnu engang at byde velkommen til et par hyggelige timer i det grønne, hvor vi også får besøg af tre spændende stemmer, der på hver sin måde står vagt om netop vores demokrati og frihed. Jeg glæder mig meget til at se jer alle sammen”, siger Anni Matthiesen (V) i en pressemeddelelse.

Program for grundlovsmøde i Grindsted 2022

Tid og Sted: søndag den 5. juni 2022 fra kl. 10.00-12.00 i haven på
Egebjerg Landevej 14, Krogager 7200 Grindsted

Kl. 10.00 Kaffe og rundstykker

Kl. 10.40 Grundlovstale v/ Troels Lund Poulsen (V), Venstres finansordfører, tidl. Skatte- og beskæftigelsesminister.

Kl. 11.00 Grundlovstale v/ H. C. Gæmelke, formand for Jysk Landbrug

Kl. 11.20 Grundlovstale v/ Peter Bendix Pedersen, formand for Friskolerne

Kl. 11.40 Grundlovstale v/ Anni Matthiesen, Venstres folketingsmedlem i Billund og Vejen kommuner

Vi lægger formiddagen ud med kaffe og rundstykker (50,- pr. person). I tilfælde af dårligt vejr afholder vi arrangementet i tømrerværkstedet på samme adresse.

Tidligere grundlovsmøde hos Anni med Jakob Ellemann-Jensen – Foto: Privatfoto