Kommunalbestyrelsen gav tilladelse til nye padelbaner

Foto: René Lind Gammelmark

Grindsted Familie og Firmaidræt og Grindsted Tennisklub ønsker at etablere to padelbaner ved de eksisterende tennisbanner ved Lynghallen på Søndre Boulevard i Grindsted. MAGION ejer området hvor banerne ønskes etableret, og de ønsker ikke at give fuldmagt til at de to klubber kan anvende arealet.

Der er en tinglyst servitut på området, der siger, at kommunen har ret til uden vederlag at anlægge og benytte ejendommens friarealer til udendørs sportsmål som f.eks. tennis, fodbold, håndbold og lignende.  Servitutten blev lavet i 1971, altså længe før MAGION blev bygget.  

På tirsdagens Kommunalbestyrelsesmøde godkendte Kommunalbestyrelsen at man anvendte servituttet, og derfor får Grindsted Familie og Firmaidræt og Grindsted Tennisklub tilladelse til at etablere de to baner.