Søndag er der nostalgi i biografen – der er bogrelease og vetmuk -reunion

Foto: Stig Møller

Nu på søndag bliver der helt nostalgi når Kulturhuset – Grindsted Kino får besøg af veteran MUK’er. Det var i Grindsted Kino og Kulturhus man tilbage i 1985 første gang lavede et sceneshow – en slags musical på scenen. Der første show hed “De 25-timer”.

Musikskolens Ungdomskor opførte i alt 15 shows i perioden frem til 2013. I forbindelse med arrangementet bliver der bogrelease, for Anette Andersen har nemlig skrevet bogen “With Love”, der omhandler Musikcentralen og Grindsted Musikskole igennem 30 år, og naturligvis også MUK og Vokalias, eller VOK som jo fra 1979 var den pendant til MUK.  Den 22. maj er det 30 år siden at Musikcentralen blev indviet, og netop den dag er valgt som udgivelsesdag for bogen.

Fra kl. 13 og frem vil man kunne købe bogen i foyeren, og hvis man er heldig, få den signeret af forfatteren.

Mellem kl. 14 og 16 er det muligt at se med i Grindsted Kino, hvor der bliver vist uddrag fra mange af MUK’s shows, og der vil også blive sunget. Det koster kun 50,- kr. at deltage, og billetterne købes på Grindsted Kinos hjemmeside.

 

læs også:

Kan du huske MUK??