Nana åbner Salon S på Krogagervej 7

Nabila Mesho - Nana - - Foto: René Lind Gammelmark

Den 34 årige Nabila Mesho – også kaldet Nana åbner frisørsalonen Salon S på Krogagervej 7, hvor hun har lejet sig ind i hos Skin Spirit.

Hun har tidligere haft salon i København og i Tarm, og har lige haft barselsorlov. Nu åbner hun salonen på Krogagervej, og hun glæder sig til at komme i gang. Det er dejlig tæt ved hendes egen bolig, hvilket også har haft stor betydning for valg af lokaler. Samtidig kender hun også Maryam der har Skin Spirit, og da Maryam gerne ville leje en del af hendes klinik ud, så sprang Nana til med det samme.

Hun blev udlært frisør i Kurdistan hvor oprindelig kommer fra. De seneste 8 år har hun boet i Danmark, hvoraf de seneste 3 år har været i Grindsted. Nana er mor til tre børn på 13, 11 og 1 år.

I salonen kan man få klippet håret, få håret farvet, ordent øjenbryn, eyelash, lagt makeup, sat hår , alt det som man normalt kan få lavet ved en frisør.

Der bliver holdt reception den 28. maj fra kl. 13 til 16, hvor alle er velkomne , her vil der være mange forskellige tilbud til kunderne, blandt andet giver Nana 50% rabat til alle dem der bestiller tid på selve dagen.  Der bliver 20% rabat på alt i hele juni måned.

Nabila Mesho – Nana – Foto: René Lind Gammelmark

Fakta:

Nabila Mesho – også kaldet Nana, 34 år gammel
Mor til tre børn i alderen 13, 11 og 1 år
Lejer sig ind hos Skin Spirit