Tag med Danske Seniorer Grindsted på Senior Velvære rejse 2023

Danske Seniorer Grindsted har i samarbejde med Sørens Rejser arrangeret en tur tyil Kotobrzeg i Polen.

De skriver følgende om turen:

Tag med på den 5-dages tur til Polen. Vi skal nyde roen og styrke vores velvære.  I 2022 åbnede Hotel New Skanpol deres nye Spa afdeling. Skanpol Beaty, Spa & Wellness. Fordelt på to etager finder du behandlingsrum, behagelige massagesaloner, ansigt og krop samt hånd- og fodplejekosmetik, fitnesscenter og en stilfuld lounge med udsigt over parken.

1.dag: Udrejse
Vi kører tidligt og holder passende pauser undervejs, hvor der er mulighed for at købe forplejning. Først på aftenen ankommer vi til vores hotel, hvor vi bliver indkvarteret og mødes i restauranten til aftensmad.

Oplevelser og udflugter
Dagene går stærkt med oplevesler i byen, god mad, hyggesnak med de andre rejsefæller, hotellets poolområde med boblebad og sauna, samt velværebehandlinger. Chaufførerne arrangerer i løbet af ugen en orienterende bytur, så man kan se lidt af den gamle by, og hvilke muligheder der er. Der vil blive en eftermiddag med kaffe og kage på hotellet, samt en aften med musik og mulighed for dans.

5.dag: Hjemrejse
Efter tidlig morgenmad pakker vi bussen og tager afsked med hotellet. Der holdes pauser med passende mellemrum, ligesom der er indlagt pause ved grænsekioskerne sidst på eftermiddagen, så vi kan nå at handle. Vi forventer at være i vores hjembyer først på aftenen. 

Det koster 2395,- pr. person for 5 dage, og 795,- i tillæg hvis man ønsker enkeltværelse. BEMÆRK: Der er kun 54 pladser, og tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Der er opsamling kl.06.00 hos Lidl i Grindsted – tilmelding skal ske til Inger Marie på tlf. 61 68 61 18 eller på mail: inger.hjort.jensen@hotmail.com

Du kan læse mere om turen ved at Klikke her for at se folderen