Flot tilslutning til årets Hejnsvig Marked

Foto: René Lind Gammelmark

Årets Hejnsvig Marked har haft super flot tilslutning.

Efter en corona pause på to år, havde Hejnsvig Marked torsdag Bankospil på programmet. Da vi fra Netavisen Grindsted var ude til starten på bankospillet var der 172 deltagere, men det tal endte noget højere, idet der kom flere til efter bankospillet var begyndt.

Fredag  var der kl. 16.30 Motionsbingo, Hoppeborgene var tændt og klar til leg. Kl. 17.30 var der gratis aftensmad i teltet til de første 200 personer. Der var kartoffelsalat og frikadeller der blev serveret i samarbejde med Hejnsvig Forsamlingshus.

Om aftenen var der fodboldkamp for +50, der var igen motionsbingo,  og der var forskellige aktiviteter på pladsen. Fra kl. 20 til 23 spillede Bent og Katrine Junker i teltet, hvor der var gratis adgang.

 

Lørdag var der fra 8.30 til 9.30 gratis rundstykker og kaffe i teltet, hvorefter MF Anni Matthiesen(V) holdt åbningstalen.

Kl. 10 åbnede loppemarkedet, og der var DGI børnefoldboldturnering.

KL. 10 var der Veteranbiltræf. Jørgen Johansen fortalte at han havde regnet med omkring 20 biler, men der var i alt 74 køretøjer tilmeldt. Jørgen Johansen fortalte at en af traktorerne en Ford, først var blevet færdig ved 3-tiden om natten, så man kunne nærmest lugte den nye maling.

Kl. 11. var der auktion.

Kl. 12 blev Padebanen officielt indviet, med snoreklip der blev foretaget af Patrick Pedersen og Carsten Strandhave.

Kl. 12.30 – 13.30 underholdte Sherif Haps og Guffe i teltet.

Der var et par fodboldkampe om eftermiddagen.

Fra 16 til 17 var der gratis rom, gin- og whiskeysmagning i samarbejde med VildMedVin.

Hejnsvig Marked takkede af får i år med fest med musik og helstegt pattegris kl. 18.00

 

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse.