GGIF Fodbold har en glædelig nyhed: U19 er tilbage

Foto: René Lind Gammelmark

i kan med glæde meddele at vi efter sommerferien er klar til at tilbyde U19 igen. U19 er fødekæden til vores seniorhold, som betyder at de er yderst vigtige for vores klub. Vi har været ude og skaffe en yderst kompetent træner til holdet, som er den helt rette til jobbet skriver GGIF Fodbold til Netavisen Grindsted.

Claus Svejstrup bliver træner for U19 drenge efter sommerferien. Claus er en træner som vægter et stærkt fællesskab samtidig med at alle udvikler sig som fodboldspillere. Claus har mange års erfaring, hvor han blandt andet i mange år har trænet ungdomshold og siden hen har været træner omkring GGIF’s førstehold i Grindsted.

Claus Svejstrup – Foto: René Lind Gammelmark

Der vil blive træning tirsdage og torsdage fra 19.00 til -21.00. Omklædning og mødested er ved Grindsted stadion. Træningen kommer til at foregå på samme tid som GGIF senior herrer. Det betyder også at der engang imellem vil være træning sammen med senior herrerne. Fællesskabet vægtes højt, så der er plads til alle samtidig med at i giver den gas.

GGIF Fodbold håber på at se mange U19 spillere efter sommerferien. Så tag fat i jeres venner og få dem med til træning i Grindsted. GGIF Fodbold har oprettet en gruppe på Facebook for de kommende U19 spillere, så hop ind i gruppen så I kan holde jer opdateret! Klik her gå til gruppen