Kylling & Co er på vej til Grindsted

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Fastfoodkæden Kylling & Co søger på facebook en ny Franchisetager til K&C Grindsted.

De skriver at de har store planer, og søger lige nu en franchisetager til Grindsted, hvor de har fundet et perfekt lejemål til en ny K&C Butik.

Hvis du har mod på at blive selvstændig, og har en fornuftig økonomi, lyst og vilje til en lang og travl hverdag med dig selv som chef, så skal du endelig kontakte dem.

De stiller ingen krav til køn eller alder, men har derimod klare forventninger til at du er ambitiøs, dedikeret og selvstændig. De forventer også at du gør dig umage med at leveret et imødekommende værstsskab, der skal til for at få glade gæster.

Du skal have en positiv tilgang og formå at inspirere, udvikle og motivere dine medarbejdere til at skabe en restaurant med høj gæstfrihed, fantastisk service og engagement i lokalsamfundet.

Vi står bag dig hele vejen og sørger for, at du bliver trænet i alle aspekter af vores system. Det er din tryghed for, at du kan åbne din butik med overskud og selvtillid – og derved drive en god forretning. Vi hjælper dig med at få det finansielle på plads og forventer at kunne åbne ultimo 2022 skriver de i facebookopslaget

Kylling & Co er en franchisekæde med fokus på sund og billig mad. Kæden startede i efteråret 2009 i Holstebro og består i dag af 14 butikker beliggende i Midtjylland og 1 butik i Nuuk på Grønland. Kæden forventer at åbne yderligere 2 butikker i 2022.

Lyder ovenstående som noget for dig kan du se mere på www.kyllingogco.dk/bliv-franchisetager/ eller kontakte Claus Jensen på grindsted@kyllingogco.dk for nærmere info

Netavisen Grindsted følger denne historie, og kommer med en opdatering først i juni måned.