Afspærringer i Billund under Skole OL Finalen

Oversigtskort over afspærringerne i Billund by. Illustration: Billund Kommune

Skole OL Finalen kommer til Billund i dagene den 14.-17. juni, og det får betydning for den lokale trafik, da bymidten bliver afspærret under finaledagene,

Den 14.-17. juni er Billund Kommune vært for Skole OL Finalen, der kommer til at fylde Børnenes Hovedstad med 11.000 børn fra hele landet.

Midtbyen bliver under finaledagene omdannet til en skoleolympisk by, hvor børnene konkurrerer først på dagen, mens der sidst på dagen er folkefest for alle.

Det medfører, at der flere steder i bymidten vil blive spærret for kørsel, og busserne vil køre andre ruter end normalt. Bymidten vil være spærret af under hele finalen, mens enkelte af sidevejene også vil være spærret af i formiddagstimerne, når børnene dyster skriver Billund Kommune i en pressemeddelelse.

De konkrete afspærringer

Afspærring af bymidten

Tidsrum: Mandag 13. juni kl. 17 – Fredag 17. juni kl. 17

Hvad er omfattet: Byens Plads samt Hans Jensensvej mellem Åstvej og Skolevej.

Afspærring af sideveje

Tidsrum: Tirsdag 14. juni – Fredag 17. juni kl. 8.00 – 10.30 samt Torsdag 16. juni-Fredag 17. juni kl. 11-15.

Hvad er omfattet: Hans Jensensvej (Fra Åstvej og frem til Højmarksvej) samt Åstvej (fra Hans Jensensvej og frem til Billund Bad. Sidenvejen til Billund Bad vil være åben).

Parker uden for området

Afspærringerne gælder al civil kørsel, men der vil selvfølgelig til hver en tid være mulighed for, at beredskab og udrykningskøretøjer kan komme frem i hele området.

Bor man inden for afspærringerne, og har man behov for at bruge sin bil i de nævnte tidsrum, skal man have flyttet bilen ud fra området, inden afspærringerne træder i kraft.

Berørte borgere i bymidten har fået direkte besked om afspærringerne.

På billund.dk/skoleol kan man se info om afspærringer under finaledagene