Eventyrhuset havde Bedsteforældredag efter to års pause

Foto: René Lind Gammelmark

På grund af Corona, har Eventyrhuset i Tingparken ikke haft Bedsteforældredag de sidste to år.

Onsdag fra 14 til 16 havde de derfor inviteret bedsteforældrene til at deltage i Bedsteforældredagen, tilslutningen var stor, for der var kun 4 der ikke kunne deltage. hvilket Beinta Winthereig der er leder af Eventyrhuset var rigtig godt tilfreds med. Hun fortalte også at mange af børnene havde glædet sig til denne dag, hvor bedsteforældrene også tager børnene med hjem, og da det ikke er alle børnene der normalt bliver hentet af bedsteforældrene, er det jo også nyt og spændendende for børnene.

Eventyrhuset er en privat vuggestue og børnehave. Der er 38 børn i alderen 0-6 år, og fordelingen er at der typisk er 26 børn i børnehaven og 12 børn i vuggestuen.

Mens Netavisen Grindsteds redaktør var på besøg i Eventyrhuset var der et par af børnene der gik hen til deres bedste forældre for at høre om ikke de ville med dem hen og lege, hvilket bedsteforældrene gerne ville.

Der var kaffe, the, saftevand og kage til alle, ligesom der var mulighed for at få friskpoppede popcorn.

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse.