Lena Katarina Jensen fejrer onsdag den 1. juni, 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

Lena Jensen - PR-Foto: LEGO

Lena Katarina Jensen, fejrer onsdag, 1. juni 2022 sit 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.

 

Lena blev ansat i 1997 som udviklingsassistent i Produktudviklingen efter at have boet og arbejdet i Skotland i mange år.

De næste 18 år var hun Søren Holm’s Personal Assistant. Afdelingen skiftede navn flere gange, bl.a. til Creative R&D, Global Innovation Marketing, Concept Lab, Future Lab til i dag hvor afdelingen hedder Creative Play Lab.

I takt med udviklingen blev de første freelancere ansat i Produktudviklingsafdelingen og her blev Lena en stor del af processen.

Med tiden blev også mange udlændinge ansat og Lena var med til at starte ” Expatriate Club” der senere kom til at hedde LEGO International Klub. Denne klub havde til formål at hjælpe udenlandske kollegaer og deres familier med at blive integreret i Danmark.

Lena var med til at starte ”Dansk Frokost ” op, så de udenlandske kollegaer kunne øve dansk i trygge rammer.

I alle årene har hun arbejdet i den kreative og innovative del af virksomheden. Den store diversitet, forandringen, inspirationen, kreativiteten, spændingen m.m. har altid betydet meget for Lena.

I 2016 fik Creative Play Lab ny leder, Tom Donaldson som Lena i dag supporterer. Med hendes store dygtighed, erfaring og omsorg, hjælper hun i dag Tom og resten af Creative Play Lab teamet. Opgaverne spænder vidt, bl.a. kalenderstyring, planlægning og koordinering af workshops, seminarer, rejseplanlægning og meget mere.

Hun er en ualmindelig dygtig, vellidt og hjælpsom medarbejder og kollega. Hun gør en stor forskel for rigtig mange hver dag med sin store evne til at favne alt og alle. Alle skal føle sig velkommen og ingen må blive overset eller glemt