Forrygende salg af Kandis billetter !

Kandis - PR-Foto

Her 3 måneder før Kandis gæster Grindsted kan vi konstatere, at det har været det helt rigtige sats!

Næsten 500 billetter er der solgt på nuværende tidspunkt, og det vil med andre ord sige, at der kun er ca. 150 billetter tilbage… 

Så hvis man vil være med til alletiders fest, og endnu ikke har sikret sig en billet, så er det om at få dette gjort, før vi melder udsolgt skriver Jan Poulsen fra Grindsted Musikforening og Mads Helbo fra MAGION i en fælles pressemeddelelse.

Det er Grindsted Musikforening og MAGION der har arrangementet i fællesskab, og det sker lørdag d. 27. august. Festlighederne begynder kl. 19.00, hvor der vil være mulighed for at få noget lækkert til maven, da MAGION laver en dejlig buffet. Under middagen spiller en professionel disc-jockey.

Kl. 21.00 går Kandis så på scenen, og de spiller hele 3 gange 60 minutter. Og det bliver så non-stop da disc-jockeyen spiler i Kandis’ pauser. Kl. 01.00 er festen så slut – så det er hele 6 timers topprofessionel underholdning der venter gæsterne.

Man kan roligt sige, at Kandis lever op til deres motto om at ”være rejsende i livsglæde”. Så pas på for Kandis’ musik og smittende livsglæde er noget man kan blive musikalsk afhængig af, fest og glæde bliver man heldigvis aldrig træt af og det er Kandis den bedste musikalske garant for.

 

Vi er fra Grindsted Musikforening og MAGIONs side meget glade for, at det er lykkedes at få Kandis med Johnny Hansen i front til Grindsted. Og da det så lige falder sammen med den weekend hvor Grindsted Festuge begynder, det gør det bare endnu bedre. Man kan vist roligt fastslå, at Festugen bliver sparket i gang med et brag.

Arrangementet foregår i MAGION, og det er også på deres hjemmeside MAGION.dk, man kan købe billetter online – eller man kan også købe dem i MAGION rent fysisk.

Som nævnt er der kun ca. 150 billetter tilbage her i skrivende stund, så vil man være med, så vil vi stærkt anbefale, at man får sikret sig en billet, så man ikke risikerer at det er for sent!