Grindsted Husholdningsforening tager på sommerudflugt

Den 16. juni 2022 tager Grindsted Husholdningsforening på deres årlige sommerudflugt, med afgang fra Lidl i Grindsted Kl. 7.30

I år går udflugten med bus til Kongsdal have, Fynshoved og Kerteminde. Kongsdal have er en af Danmarks smukkeste haver på ca. 20.000 m2. Der gøres  ophold på Nybro Mosteri. Og turen får forbi hyggelige bindingsværkshuse og nogle af de store slotte/herregårde bl.a. Hverringe Skovsbo.  I Kerteminde besøger vi Johannes Larsen Museet, hvor der er guidet rundvisning. Huset var kendt for en hel koloni af Fynbomaler. Johannes Larsen er også kendt for sine malerier ude fra Filsø.   På vejen hjem, gøres der stop ved Restaurant Kongelunden i Skærup, hvor der serveres aftensmad.

Pris: kr. 675,00 pr. person for medlemmer.

Prisen indeholder: Kaffe og rundstykke, madpakke til frokost, guide og entreer, eftermiddagskaffe med brød og en 2 retters aftensmad (excl. drikkevarer) og selvfølgelig bustransporten skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Tilmelding: Birthe Krog tlf. 28 11 93 12  / Jørdis Jensen tlf. 30 23 08 04