Nyt spisested åbner den 15. juni 2022 i Fynsgade og Pizzaria lukker

Foto: René Lind Gammelmark

De seneste 8 år har Sunay Raif Ismall der er 31 år gammel ejet Napoli Pizza i Fynsgade 13 C i Grindsted. For nogle år siden købte han bygningerne af Tømrermester Henry Lund Eskesen fra Billund. Før arbejdede han i en pizzeria i Esbjerg.    Efter Sunay har købt bygningerne er de blevet restaureret, og i den del af bygningen der tidligere husede en kiosk mv. er der nu blevet lavet en helt ny restaurant, Alaturka Restaurant, der ikke kun kommer til at sælge pizzaer, men også andre Tyrkiske retter. Napoli Pizza har sidste åbningsdag søndag den 12. juni. Elektrikerne går mandag morgen i gang med at få de sidste maskiner flyttet ind i den nye restaurant, så Alaturka kan åbne den 15. juni.

Sunay er født i Tyrkiet, og han fortæller til Netavisen Grindsted at Alaturka betyder Tyrkisk inspireret køkken. Det tyrkiske køkken er meget stærkt, men det kommer helt an på hvordan man laver det mener Sunay, der tilføjer at man også godt kan lave Tyrkisk mad der ikke er så stærk.

Der vil ikke blive mulighed for at få leveret mad ud af huset, men man kan stadig bestille og selv hente det, for Sunay prioriterer kunderne i butikken. Spiritusbevillingen er på plads, og Sunay har bestilt et nyt Carlsberg fadølsanlæg, så der vil være mulighed for at købe en øl når restauranten åbner. Hvis ikke fadølsanlægget er leveret, så køber jeg øl hjem på flaske, så vi har øl når vi åbner.

Menukortet er tæt på at være på plads, og folk kan godt glæde sig mener Sunay. 

Bagved restauranten bliver der lavet en gårdhave med parasoller, så kunderne kan sidde der ude og spise når vejret er godt. Hvis alt går efter planen vil området bagved restauranten blive lukket helt om et par år, så man kan sidde der ude også om vinteren, men det er planen at det skal gøres, så der kommer så meget lys ind i gårdhaven.

Sunay Raif Ismall vil gerne have 8 nye medarbejdere ansat til servering mv. Sunay fortæller at han har fået køkkenpersonalet på plads ,men hvis der er nogen der kunne tænke sig at få job hos Alaturka er de velkomne til at kontakte Sunay for at få en snak om jobmulighederne.

De sidste 3 år har Sunay ikke holdt ferie, det vil han gøre noget ved, for han tænker at holde Alaturka lukket et par uge et par gange om året, så han kan få tid til at tage til Tyrkiet for at besøge sine forældre og familie. 

Foto: René Lind Gammelmark