Christian Jensen fylder i dag 50 år

Fra venstre: Christian Jensen, Simon Andersen, Hakon Redder og til højre Claus Sørensen - Foto: René Lind Gammelmark

Den 3. juni 1972 blev Christian Jensen født i Grindsted – i dag 50 år senere fejrer han sin 50 års fødselsdag.

Christian Jensen har siden 2016 arbejdet som chefredaktør på Politiken,, men hans journalistiske færd startede dog meget tidligere.

Han startede i sin tid som avisbud hos Vestkysten i Grindsted, og i et arrangement der blev afholdt den 29. oktober 2017 på 10. klasse skolen, arrangeret af Grindsted Arkivet, fortalte Christian at han magisk blev tiltrukket af tryksværte, og det førte til at han begyndte at skrive historier i Vestkysten.  Derefter blev Christian Jensen i 1999 uddannet som Journalist, ved Danmarks Journalisthøjskole, hvor han havde praktikophold på Jyllands Posten.

Da Christian Jensen var blevet udlært blev han først ansat som journalist, senere som søndagsredaktør og nyhedschef på Berlingske Tidende, inden han i 2010 blev chefredaktør på Information skriver Newsbreak.dk

 

Christian Jensen blev i 2017, sammen med Simon Andersen og Hakon Redder inviteret til Grindsted Arkivet, hvor deres tidligere “læremester” Claus Sørensen der var lokalredaktør på Vestkysten i Grindsted interviewede sine tidligere læredrenge. Der var omkring 200 personer der havde valgt at bruge nogle timer på at gense og høre de fire fortælle om deres tid i Grindsted.

Læs også

Grindsted – Herfra min verden går