Stort fremmøde til åbenthus-arrangement på Lindegården og Sydtoften

Foto: René Lind Gammelmark

Fredag den 3. juni 2022 fra kl. 10 til 14 havde Aktivitet og arbejde åbent-hus arrangement på Lindegården, Tingvejen 387, Grindsted og Sydtoften 4 i Grindsted.

Der var run på lige fra kl. 10 fortæller personalet, og det var både i Den lille butik på Lindegården og på Sydtoften 4.

Til dem der kom ud på Lindgården, var der gratis kaffe, the, eller saft og et stykke kage i drivhuset.

Man kunne se hvad det er vi laver, og vi viste de aktiviteter og arbejdsopgaver som vi i det daglige beskæftiger os med fortalte medarbejderne.

Der er blandt andet et træværksted, og efter den store succes i Den lille butik, vil der blive travlt med at fremstille de ting der er blevet bestilt.

Det er dog ikke kun på Lindegården der bliver produceret til salg i butikken, for på Sydtoften 4 bliver der også lavet forskellige ting, der så bliver solgt i Den lille butik. 

Den lille butik åbnede i Vesterbrogade 5A, den 5. september 2013. 1. April 2019 flyttede butikken ud på Lindegården, Tingvejen 387 i Grindsted hvor den stadig ligger.

Fordelen ved at butikken ligger på Lindegården er at her kan vi lettere have alle med til at lave de forskellige ting. Det er borgere fra forskellige steder i kommunen der arbejder i Den lille butik og på Lindegården, og ikke kun dem der bor på Lindegården fortæller personalet.

 

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse