Programmet til Grindsted Festuge tager form.

Foto: René Lind Gammelmark

Programmet til Grindsted Festuge tager efterhånden form. Det tegner sig til, at det bliver et bredt og mangfoldigt udbud af aktiviteter og indslag – ja noget for enhver smag.

Og som ide’mand til festugen, er det bare så fedt, at mange forskellige foreninger, virksomheder og organisationer nu planlægger efter, at netop deres arrangement skal ligge i uge 35, som en del af Grindsted Festuge. Nogle af arrangementerne er blevet til en tradition – mens andre måske kun skal være med den ene gang, og så popper der nyt op.

Vi har jo en tradition for, at der stillet et stort telt op på Nørretorv i Grindsted – og det har vi også i år. Der er allerede flere foreninger, der har booket teltet, og vi har faktisk kun 2 aftener, der er ledige. Så hvis man har en god ide’ til et arrangement, men et godt sted at holde det, så er teltet ledig søndag d. 28. august om aftenen, samt fredag d. 2. september. De øvrige aftener er besat, men man kan selvfølgelig også benytte teltet i dagtimerne.

Arrangementerne er ikke kun begrænset til festugeteltet, men foregår nærmest i hele byen: Kandis koncert i Magion, vinsmagning hos Vine’n’fun, børnekunst på Torvet, musik i Anlægget, for blot at nævne nogle af dem.

PR-Foto

Jeg vil ellers ikke gå ind og fremhæve det ene arrangement frem for det andet, idet de forskellige arrangører virkelig har lagt sjæl og kræfter i at skabe nogle helt fantastiske arrangementer – det ser vildt spændende og godt ud skriver Jan Poulsen fra Grindsted Festuge i en pressemeddelelse.

 

Det foreløbige program kan ses på vores hjemmeside: www.grindstedfestuge.dk  

Der vil komme flere programpunkter på i løbet af de kommende uger, og har man et arrangement i uge 35, er man meget velkommen til at kontakte os, for så kan det sagtens nås at komme på oversigten.

Der er superfedt, at folk i og omkring Grindsted gennem mere end 10 år har taget så godt i mod Grindsted Festuge – og vi håber og tror på, at den 13. udgave vil blive et brag af en fest for hele kommunen.

Asfaltbal for børn med Flensborg /Venndt Duo – PR-Foto

 

Onsdag aften er der koncert med C.A.M.P. i teltet – PR-Foto

Grindsted Festuge er en del af Trekantområdets Festuge.