MAGION’s 10-års fødselsdag fejres også den 1. juli

Foto: René Lind Gammelmark

MAGIONs første runde fødselsdag fejres både den 16. juni med fødselsdagskoncert og den 1. juli med et åbent hus med aktiviteter og underholdning.  

I juni er det 10 år siden MAGION åbnede med nye fantastiske rammer for lokalområdets idræts- og kulturliv. Frem til i dag har foreningslivet og ildsjæle været aktive og har fyldt huset med liv og oplevelser for alle.

Sådan en rund fødselsdag skal naturligvis fejres med manér. Dog er dele af programmet flyttet af hensyn til Skole OL, så fødselsdagen fejres i virkeligheden på to forskellige dage. Den 16. juni er der fødselsdagskoncert syng med koncert med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard og den 1. juli er der åbent hus i MAGION med aktiviteter og underholdning.

Koncerten med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard koster en symbolsk 10’er. Billetter købes på www.magion.dk eller i MAGION i Informationens åbningstid. Der er stadig koncertbilletter at få, men dog udsolgt til spisningen inden koncerten.

Til åbent hus fødselsdagen den 1. juli inviterer MAGION på forskellige former for spændende aktiviteter og underholdning for alle aldre. Programmet falder løbende på plads frem mod 1. juli, så følg med på www.magion.dk.  

Allerede nu kan det dog afsløres, at MAGION Fitness tyvstarter 30. juni med mulighed for at høre et kostoplæg og prøve kræfter med outdoor træning.  I svømmehallen er der planer om at hygge om de friske morgensvømmere lejlighed til at prøve de forskellige babyhold samt vandsjov for de lidt ældre børn. Der vil også være underholdning for de små om formiddagen med Sherif Haps såvel som mere jazzede rytmer fra The Ankelsokkers om eftermiddagen på MAGION Torvet. I løbet af dagen forkæler Cafe MAGION ved forskellige lejligheder gæsterne. Og for at blive i den boldgade – kagemand bliver naturligvis også en del af festlighederne skriver MAGION i en pressemeddelelse.

The Ankelsockers – PR-Foto