Sen tilmelding til Engsøløbet

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Arrangører holder tilmelding åben til aftenen før

For første gang nogensinde kan du melde dig til næsten helt op til starten på den 45. udgave af Engsøløbet i Grindsted, der for første gang i årtier skydes i gang en hverdagsaften, torsdag den 16. kl. 18, men til gengæld stadig med start & mål ved Lynghallen. Tilmeldingen på sportstiming.dk lukker først onsdag i næste uge til midnat.

-En del andre løb holder tilmeldingen åben helt frem til løbsstart, men det har vi aldrig hverken kunnet eller villet, især fordi vi altid har gjort meget ud af at præmiere de største hold blandt både firmaer, skoler og foreninger og derfor har haft brug for trykke de flotte diplomer i rammer i god tid. Men vi må erkende, at vi godt kan nå det med den nuværende tilstrømning, udtaler løbets presseansvarlige, Erik Holme Bertelsen.

I skrivende stund har 276 i alle aldre meldt sig til på de to distancer, klassikeren på de 7,5 km omkring Grindsted Engsø og to km-ruten, som i 2019 nåede at få premiere før løbets to års ufrivillige coronapause.

– Tilmeldingen er ca. det halve af seneste udgave for tre år siden, netop fordi vi mangler flere af tidligere års store hold. Så vi stiler nu efter at nå op på de 400 løbere, vi alligevel skal betale den elektroniske tidtagning for, uddyber Erik Holme Bertelsen i en pressemeddelelse.

 

 

Fakta

Det første Engsøløb i 1976 samlede beskedne 60 løbere, og løbet var ganske lille i resten af sit første årti. Men da motionsbølgen rullede i 1980’erne, voksede Engsøløbet til det klart største i en større omegn. Ved 25 års jubilæumsløbet i 2000 var det endda Midtjyllands største med 1.846 deltagere, heraf mange fra firma-, skole- og familiehold. 

 

Mere info på engsolobet.dk

Tilmelding på sportstiming.dk