Se billederne – Så du årets Viaduktrevy ? ellers kan du se den lørdag !

Foto: René Lind Gammelmark

Viaduktrevyen plejer at være et fast indslag under Viaduktfesten i Filskov. I år er første gang efter Corona pausen, og denne gang er titlen “Filskov DNA.

Revyholdet er det samme som det var i 2019: Lisbeth Christensen, Mathilde Bertelsen, Annette Nissen, Thora Kastberg, Kim Rahbek, Kenneth Rahbek og Peter Jørgensen.

Netavisen Grindsteds redaktør var med under de første 30 minutter af revyen, hvor de omkring 175 revygæster fik gang i lattermusklerne. Der var stor spredning i alderen på revygæsterne. 

Det første emne der blev behandlet, var det at man mangler frivillige til Lalandia Cup, og her var det figuren Tage Schmidt der indtog scenen. Efter ham var det nummeret højt humør, der blandt andet kom ind på at de ældre på Filskov Friplejehjem ikke måtte kigge ud af vinduerne om formiddagen, for så havde de ikke noget at lave om eftermiddagen.

Det næste nummer blev kaldt Rest efter sortering, og her var der to frivillige fra den ubemandede genbrugsplads i Filskov der på scenen fortalte om hvordan de den anden dag havde været på den store genbrugsplads i Grindsted for at lære hvordan man sorterede affaldet i 8 kategorier

Orkestret består af Andreas Andersen, Mads Andersen, Johan Andersen og John Skou.

Lys og lyden stod Emil Rahbek og Martin Rosenberg, mens Regitse Brorsbøl var sufflør.  

Poul Kjærsgaard og Mikkel Arvad var regissør og sørgede for de praktiske ting i forbindelse med scenen.

Hvis du ikke var inde for at se revyen torsdag har du god mulighed for at se den lørdag aften.

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse.

Læs også:

Filskov holder igen Viaduktfest