Robert Dahl Nielsen fejrer den 17. juni 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

Robert Dahl Nielsen - PR-Foto: LEGO

Robert blev i juni 1997 ansat i modul 7 på Kornmarken som tekniker på aftenhold.

 

Efter fire år på aftenhold skiftede Robert i 2001 til weekendhold, hvor han havde sin primære arbejdsgang i modul 5+6 som tekniker. Her opbyggede Robert sine kompetencer inden for flerkomponent-støbning.

 

Da flerkomponent-platformen i 2014 blev flyttet til modul 1+2, fulgte Robert med og forsatte på weekendhold frem til 2015, hvorefter han skiftede til Afløserteamet på daghold.

I 2016 vendte Robert tilbage som fast tekniker på daghold i modul 1+2, hvor han atter genoptog arbejdet med flerkomponent-støbning.

 

I en halvårsperiode i 2018 var Robert udlånt til Consumer Sales, inden han vendte tilbage til Kornmarken som tekniker på daghold i modul 7+8 og efterfølgende modul 5+6.

 

I 2019 skiftede Robert felt, for at arbejde med montering og dekorering, idet han blev en del af globaliseringsprojektet for MiniDoll under New Tech Implementation på Kornmarken. Her befinder Robert sig stadig og vil, som med MiniDoll-projektet, være med til at kvalificere udstyr og maskiner til fremtidige og eksisterende platforme.

 

Robert er kendt som en glad, faglig dygtig og vellidt kollega, der altid er åben for en god snak eller dialog.

 

Jubilæet fejres ved en lukket reception fredag, den 17. juni 2022 i LEGO Campus.