Ugens Film i Grindsted Kino – Uge 24/2022

Foto: René Lind Gammelmark

Esthers orkester – vises 13. – 15 og 17. – 19. juni

Den danske film ‘Esthers Orkester’ er en fortælling om et kærestepar og deres samlivs op- og nedture, fortalt igennem parrets første og sidste dag sammen. Esther (Annika Aakjær) er børnebogsforfatter, og igennem sit arbejde møder hun Thomas (Johannes Lilleøre). En dag vendes deres liv pludselig på hovedet, og de er hver især nødt til at påtage sig nye roller i livet, og navigere i en ny hverdag. Filmen handler om en stærk, uperfekt og uforudsigelig kærlighedshistorie, og hovedpersonerne konfronteres med emner som tiden, kærligheden og døden.

Grindsted Kino er lukket den 16. juni på grund af et andet

PR-Foto

 

Bad Guys – vises 18.- 19. juni

Animationsfilmen ‘Bad Guys – de er super barske’ er baseret på den australske forfatter Aaron Blabey børne- og ungdomsserie ‘The Bad Guys’. Ingen har nogensinde fejlet så hårdt i at prøve at være gode som Hr. Ulv, Don Piranha, Mister Haj, Tarantula og Sir Slange. For der har aldrig været fem så berygtede venner som i banden Bad Guys. Grundet et ufatteligt antal af røverier, har banden været blandt verdens mest eftersøgte skurke. Da de endelig bliver sat under lås og slå, mægler Hr. Ulv en aftale, som skal komme dem alle fem til gode: Bandens super barske medlemmer vil nu fremover kun gøre gode gerninger… Spørgsmålet er så bare, om de kan holde ord? Med hjælp fra deres mentor Professor Marmalade begiver banden sig igen ud i verden, og henad vejen opdager Hr. Ulv, at det at gøre godt, kan give ham, hvad han i al hemmelighed altid har drømt om: accept fra omverdenen! Så da en ny skurk truer byen, må Hr. Ulv gøre alt, hvad han kan for at overtale sine venner til også at arbejde i en god sags tjeneste, da banden står foran deres største kup nogensinde. 

PR-Foto