Socialdemokrater fusionerer

Eva Kristensen - PR-Foto

Der er blevet arbejdet ihærdig bag kulissen for en sammenlægning af to socialdemokratiske partiforeninger i Billund Kommune. Mandag aften var så den store dag, hvor Grindsted-Hejnsvig og Billund partiforeninger kunne nedlægge sig selv og fusioneres i den nye forening Grindsted-Billund Partiforening.

Den stiftende generalforsamling blev afholdt i Magion, og det blev blandt de fremmødte enstemmigt besluttet at stifte den nye forening.

Formand for Grindsted-Billund Partiforening siger i den anledning :
Jeg er glad for, at det lykkedes med en sammenlægning og jeg tror, det vil gøre partiet stærkere i hele kommunen.

Den nye bestyrelse på 14 medlemmer består herefter af: Formand Eva Kristensen, Grindsted, kasserer Knud Nielsen, Grindsted, Ilse Thrane, Grindsted, Henning Brink Hansen, Grindsted, Jens Hollænder, Grindsted, Kris Jensen Skriver, Grindsted, Helle Bach, Grindsted, Bente Dam Kristensen, Grindsted, Joan Bennetsen, Hejnsvig, Arne V. Thomsen, Hejnsvig, Heidi Nielsen, Krogager, Martin Alminde Friis, Billund, Mie Engelbrecht, Billund og Else Marie Sørensen, Billund.

Den store bestyrelsen sidder frem til 2026, hvorefter man går ned i antal medlemmer.

Det er også i 2026, at vedtægterne for den nye forening tages op til revision.

Skriver Grindsted-Billund Partiforening i en pressemeddelelse.