Magion tyvstartede på fødselsdagsfest – Koncert med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard - Foto: René Lind Gammelmark

I dag er det 10 år siden at MAGION blev indviet.

I den anledning blev der torsdag aften holdt en fødselsdagskoncert med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard, hvor der også er plads til fællessang. Formand for MAGION Hans Bennetzen fortalte publikum at grunden til at fejringen af MAGION’s 10 års fødselsdag blev delt op i to dele, er at i dag er der afslutning på Skole OL i Billund, og det ville MAGION ikke forstyrre. Derfor blev første trin på fejringen holdt torsdag aften, som en Syng med koncert med Kaya Brüel og Ole Kibgsgaard.

Anden del af fejringen bliver den 1. juli hvor der blandt andet bliver åbent hus med masser af aktiviteter og underholdning.

Til torsdagens arrangement var der 360 spisende gæster – og i alt 550 koncertgæster, hvoraf nogen kom langvejs fra. Det kostede jo også kun en flad 10’er at komme til koncert. Prisen var den samme om man ville have spisning med eller ej.

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse