Ældre Sagens årlige cykeltur “ud i det blå” gik i år Hejnsvig.

Deltagerne blev vist rundt i Bolding Apartments - Privatfoto

Efter en Coronapause – og lidt forsigtighed omkring det at være mange sammen, havde omkring 20 cyklister i torsdag den 16. juni – samlet sig ved MAGION kl. 11 – og lagde fra land mod Bolding Apartments ved Hejnsvig.

Deltagerne fik en rundvisning med tilhørende historie om stedet, der dannede de hyggelige rammer om den medbragte madpakke. Traditionen tro var Ældre Sagen efterfølgende vært ved en kop kaffe med kage.

Alt i alt ca. 25 km. i herligt vejr og en fin sommerstemning og formanden for Ældre Sagens lokalafdeling i Grindsted, Troels Gydum ønsker deltagerne og alle andre en fortsat rigtig god sommer fortæller han til Netavisen Grindsted.

Privatfoto

Privatfoto