Danske Seniorer Grindsted havde en god tur til Nørre Vosborg og VLTJ

Privatfoto

Torsdag den 16. juni var Danske Seniorer på tur til Nørre Vosborg og VLTJ.

Det var en rigtig god tur og medlemmerne der var med på turen hyggede sig rigtig meget fortæller Kristian Jensen til Netavisen Grindsted.

Bussen kørte nordpå hvor der blev kaffe og rundstykke.

Næste stop var Nørre Vosborg, hvor der blev vist rundt, herfra gik turen til Vemb Station, hvor medlemmerne skulle med på det velkendte tog, VLTJ. Turen på Lemvigbanen der blev grundlagt i 1879 gik forbi trinbrættet Victoria Street Station i Vejlby, og gennem det barske vestjyske landskab over tangen til endestationen i Thyborøn. I Thyborøn fik deltagerne en to-retters menu inkl. en øl eller en vand. 

Privatfoto

Privatfoto

Privatfoto

Privatfoto

Privatfoto

Privatfoto

Efter spisning gik turen videre gennem Thyborøn, forbi sneglehuset og mindeparken, hvor Jyllandsslaget fandt sted. Her har Lemvig Kommune stillet 25 granitsten og 8.564 figurer op, til minde om det enorme menneske tab under første verdenskrig der skete lige udenfor Thyborøn.

Medlemmerne så lidt af havnen og Thyborøn kirke, der er en meget moderne kirke fra 2011. hvorefter bussen kørte medlemmerne tilbage til Grindsted.

Mange mente at man ikke havde været på tur uden man fik en is – Privatfoto