Åbent Hospital på Sydvestjysk Sygehus i Grindsted

Foto: René Lind Gammelmark
Oplev fremtidens nære sundhedsvæsen helt tæt på, når Sydvestjysk Sygehus i Grindsted åbner dørene op for borgere på Åbent Hospital-dagen søndag den 4. september skriver Danske Regioner på hjemmesiden vibyggerforlivet.dk

Gennem det sidste års tid har man arbejdet for at skabe et nyt, lyst og imødekommende sygehus for borgerne i Grindsted og omegn. Søndag 4. september kl. 10-13 slår hospitalet dørene op, så alle, der har lyst, kan opleve sygehusets og Friklinikkens nye rammer helt tæt på. Der vil være kaffe, vand og kage, aktiviteter for børnene samt mulighed for at vinde en biograftur for hele familien ved at deltage i en quiz. Du kan blandt andet:

  • se de nye operationsstuer
  • opleve et fuldt funktionelt IV-ambulatorium
  • teste din arbejdskapacitet med en cykeltest
  • få målt dit blodtryk med den nye ankelblodtryksmåler
  • mørke, hvordan det føles at få gips på armen
  • få målt dit blodsukker og din lungefunktion
  • gå på opdagelse i kroppens indre ved hjælp af røntgenbilleder
  • opleve en ambulance indefra
  • se et ’rigtigt’ skelet

Tid: Kl. 10-13
Sted: Engparken 1, 7200 Grindsted