300 IFF-pensionister genoptog Legoland-tradition

IFF-gæsterne spiste frokost i Multisalen på Legoland Hotel & Conference. (Foto: IFF).

Virksomheden IFF har i mange år inviteret sine pensionister fra fabrikkerne I Grindsted og Haderslev på forårstur til Legoland. Corona har spændt ben de sidste to år, men ikke i år. Derfor kunne fabrikschef Martin K. Madsen fredag byde cirka 300 tidligere medarbejdere og ægtefæller velkommen i parken i Billund.

Til frokosten i Multisalen på Legoland Hotel & Conference fik deltagerne en kort opdatering fra fabrikschefen om, hvordan det står til på deres gamle arbejdsplads. Det går godt, og der er nok at bestille.

– Vi har travlt næsten alle steder og har haft det lige siden, vi blev til IFF sidste år. Det lover godt, for vi trives bedst, når alle hjul snurrer, og kunderne er der, sagde Martin K. Madsen.

Han kunne berette om flere produktionsrekorder og investeringer i både Dimodan- og Pilotfabrik, hvor hhv. kvalitetsstandard og kapacitet får et løft. Han nævnte også, at virksomheden, trods travlheden, har formået at vinde to priser: en for social ansvarlighed og så Erhvervsfremmeprisen i Billund.

Efter frokosten var der tid til at gå rundt i Legoland og hygge sig med de gamle kolleger. Vejret var i det mere lunefulde hjørne, men det gik ikke ud over den gode stemning skriver IFF i en pressemeddelelse.