Annette Lundgaard stopper som leder af Grindsted Privatskole

Annette Lundgaard - Arkivfoto: René Lind Gammelmark

OPDATERET

Bestyrelsen ved Grindsted Privatskole har efter grundige overvejelser, vurderet at skolen har behov for en ny ledelsesmæssig profil. I den forbindelse har bestyrelsen besluttet, at indgå i en fratrædelsesaftale med Annette Buchhave Lundgaard.

Annette har i en årrække stået i spidsen for Grindsted Privatskole og har været helt afgørende for skolens flotte udvikling. Annette har ledt skolen frem til den centrale placering Grindsted Privatskole har i lokalområdet i dag.

Bestyrelsen ser dog ikke Annette Buchhave Lundgaards politiske virke i Regionen foreneligt med skolelederjobbet, hvorfor der nu er behov for en ledelsesmæssig profil der kan fokusere på den videre drift.

Bestyrelsen ser fremad med ophøjet ro og tillid til viceskoleleder Christian Thorne, der har takket ja til at fungere som konstitueret skoleleder.

Bestyrelsen ved Grindsted Privatskole takker Annette for hendes store indsats for skolen og ønsker hende god vind fremover.”

Foto: René Lind Gammelmark