Sherif Haps kommer til 10-års fødselsdagsfest i Magion

Sherif Haps - PR-Foto: Plauborg Foto

MAGION fejrer 10-års fødselsdag den 1. juli sammen med Sherif Haps – og alle børnene er inviteret med til fest.

Med over 22 millioner afspilninger på YouTube er Sherif Haps og Guffe blevet verdenskendt i Danmark. Med deres iørefaldende glade børnemusik, og gode humør, har de slået deres navn fast i alle børns hjerter.

Musik og sjov
Der er fart over feltet, når sheriffen fra det vilde vest og hans ualmindelig charmerende grib Guffe blænder op for deres koncert for børn. Sammen driller de hinanden og synger nogle af deres egne sange som f.eks.  ”Tællesangen” og mange flere af sangene som børnene kender fra YouTube.

Mød Sherif Haps
Efter koncerten er der mulighed for at møde Sherif Haps og Guffe ved scenekanten, hvor man kan få taget en selfie og sige hej til dem.

Arrangementet er åbent for alle – også dagtilbud og dagplejere skriver MAGION i en pressemeddelelse.