Den 2. juli er der igen sommerfest i krohaven i Filskov

Foto: René Lind Gammelmark

Sidste år var der en helt nye fest i Filskov, nemlig Sommerfesten i Krohaven.

Det er en intim, hyggelig og familievenlig udendørskoncert med skøn livemusik, kolde fadøl, festivalburgere, tapasplatter, popcorn og meget mere.

Festen bliver som antydet af navnet holdt i Filskov Kro’s hyggelige baghave, hvor rammerne er helt fantastiske.

Louise Bredvig Sandfeld – Foto: René Lind Gammelmark

Louise Bredvig Sandfeld fortæller til Netavisen Grindsted at man stadig kan købe billetter til arrangementet, og at opbakningen til sidste års sommerfest var helt fantastisk. Jeg ved godt, at sidste år var det helt vildt, så stor en opbakning vi havde, det var blandt andet fordi folk trængte til at komme ud og hygge sig, og i år ser det en del anderledes ud, idet der jo er mange der har kalenderen bugnende fyldt med diverse tilbud. I år er der det store landsstævne og Tour De France samtidig, det kan selvfølgelig godt have betydning på hvor mange der kommer, , så derfor bliver jeg ikke skuffet hvis ikke der kommer helt så mange som sidste år.  Jeg håber derimod på at dem der kommer får en fantastisk dag, for det er jo for hele familien – og det skulle gerne blive til en fast tradition at vi holder Sommerfest i Krohaven den  første lørdag i Juli. 

Billetter kan man købe elektronisk her og man kan også købe billetter på selve dagen i døren den 2. juil

Gæsterne hyggede sig rigtig meget,  vi har forsøgt at opgradere det lidt, med ekstra lækker festival burgere og tapasplatter. Da Netavisen Grindsteds redaktør var til Sommerfesten sidste år var det tydeligt at alle i familierne hyggede sig, børnene hyggede sig rigtig meget.

Børnene kunne samle ølflasker, ligesom man kunne da jeg selv var barn, og var til festival i Give. På den måde fik børnene penge til at købe is og slik og lign… og vi fik ryddet op så det var en ren win-win situation for os alle.

Rykker lidt rundt på indretningen 
Der bliver rykket lidt rundt på indretningen i forhold til sidste år, blandt andet bliver scenen flyttet fortæller Louise Bredvig Sandfeldt.

Programmet (foreløbigt)
Kl. 14.00 åbnes dørene
Kl. 15.00 Queen of Denmark
Kl. 17.30 Helmig Jam
Kl. 20.30 We are the 90’s
Kl. 24.00 Pladsen lukker

 

Du kan læse mere om Sommerfest i Krohaven her

 

Du kan se billeder fra sidste års Sommerfest i Krohaven i galleriet herunder