Rasmus Klump og Sydbank Walk & Run er tilbage

4,2 km start - Foto: René Lind Gammelmark

Sæt allerede nu kryds i kalenderen til den 8. oktober, hvor både børn og voksne kan deltage i det traditionsrige løb eller opleve en smuk gåtur ved søerne Grindsted

Grindsted Motion er sammen med Sydbank igen klar med en rute til børneløbet, løberuter på 4,2 km, 10 km og ½ maraton og to ruter til walk på henholdsvis 5 km og 10 km – så der er ruter for alle, fortæller formanden for løbeklubben Poul Lund Mikkelsen.

Gratis deltagelse til fortræning
Løbeklubben er også klar med programmet for de traditionelle og meget populære fortræninger for både løberne og dem, der gerne vil gå.

Det foregår over 6 tirsdage med start 30. august hos Sydbank, 6. september hos Sport24, 13. september hos Skouniverset/Sketchers, 20. september Café J, 27. september hos Tandlægerne Birketorvet og sidste fortræning 4. oktober afsluttes hos Sydbank. Alle er velkomne til at deltage; det er gratis og tilmelding er ikke nødvendig, og det kræver heller ikke medlemskab af Grindsted Motion.  

Filialchef i Sydbank, Sofie Laursen, har sikret sig en aftale med Rasmus Klump, som vil være med til at sende alle de løbeglade børn af sted på 1,3 km ruten, og han vil være klar med medaljer og pandekager, når de kommer i mål skriver Grindsted Motion i en pressemeddelelse.

Man kan læse mere om løbet på Grindsted Motions hjemmeside, og om hvordan man tilmelder sig enten individuelt eller som hold.