Brandvæsenet blev kaldt til Zleep Hotel i Billund to gange indenfor en time

Foto: René Lind Gammelmark

 

Torsdag aften ved 20.57 tiden blev TrekantBrand Station Billund kaldt til brand i Zleep Hotel i Billund. Ud over køretøjerne fra Billund blev også stigebilen fra station Grindsted kaldt med.

Det viser sig at være en brand i noget el i en styringstavle i et trappetårn. Da indsatsleder Jan Nielsen fra TrekantBrand kommer til stedet har hotellets personale været i gang med at slukke ilden, og hotelgæsterne var blevet evakueret udenfor.   Brandmændene går derefter i gang med at ventilere, da der er en del røg i trappetårnet.

Stigebilen fra Grindsted bliver sendt tilbage til stationen, og lige efter at tankvognen fra Billund er kørt fra hotellet kommer der en ny melding om brand, ligesom personale fra hotellet kommer ud og siger til indsatslederen at det brænder igen.

På det tidspunkt er Politiet lige ankommet til hotellet.  Holdlederen fra brandvæsenet går sammen med et af hotellets ansatte så til det værelse hvor alarmen melder det brænder, og kan konstatere at der er godt gang i en brand i en seng… Jan Nielsen tilkalder tankvognen fra Billund, tankvognen fra Grindsted, ligesom stigebilen fra Grindsted bliver tilkaldt.

Der var brand i en seng og på gulvet under sengen, og brandmændene bruger mellem 1500 og 2000 liter vand på at slukke branden.

Værelset der er på 3. sal er udbrændt, mens 2 andre værelser er røgskadet.  På 2.sal er der to-tre værelser der er vandskadet, og på 1 sal er der 4 værelser der er røgskadet.

Vagtchefen hos Sydøstjyllands Politi fortæller til Netavisen Grindsted at Politiet undersøger branden nærmere, og at der ikke er nogen personer der er kommet noget til.

Der var mange brandkøretøjer på stedet – Foto: René Lind Gammelmark

Brandmændene bruger en ventilator for at få røgen ud af trappetårnet – Foto: René Lind Gammelmark

Brandmændene bruger en ventilator for at få røgen ud af trappetårnet – Foto: René Lind Gammelmark