Fulde huse til Translokation på Grindsted Gymnasium & HF

Foto: René Lind Gammelmark

Fredag kl. 10 var der for første gang efter Coronaen fulde huse til en fælles translokation for STX og HF Studenterne på Grindsted Gymnasium & HF.

Rektor Gitte Vest Barkholt var glad for at kunne byde studenter og forældre velkommen, og samtidig var der nogle 50-års jubilarer (der blev studenter i 1972) blandt gæsterne i salen. I velkomsten kom Gitte Vest Barkholt ind på hvad der var sket for 50 år siden og hun fortsatte “Kære studenter 2022, det er en fornøjelse at se jer sidde her glade, med huer der har røde og blå bånd på. I ved jo hvordan i er kommet her til, hvor meget arbejde i har lagt i det. Jeg håber på at i er tilfredse med resultatet . Jeg vil også gerne sige tillykke til famile og pårørende der sidder nede i salen”. Herefter blev der sunget en fællesang, hvorefter Gitte Vest Barkholt igen indtog scenen for at holde tale for studenterne. Efter talen var det igen tid for en fællessang, hvorefter eksamensbeviserne blev delt ud.