Jakob, Jesper og Kasper er taget på en 4000 km lang cykeltur

Jakob Dybdahl , Jesper Sommer Jensen,og Kasper Mølgaard Andersen er klar til den 4000 km lange cykeltur - Foto: René Lind Gammelmark

Søndag ved middagstid tog Kasper Mølgaard Andersen og Jakob Dybdahl sammen med en kammerat Jesper Sommer Jensen afsted på en omkring 40 dage lang cykeltur på 4000 km der slutter ved Europas sydligste punkt i byen Tarifa ved Gibraltar. Afgangsstedet var Bekkasinvej hos Kasper og Jakobs farmor.

Jakob Dybdahl og Kasper Mølgaard Andersen er fætre, og de kender Jesper Sommer Jensen fra licens cykelløb fra de var 16 år gamle. I 2011 kom Kasper og Jakob med på træningslejren, hvor de siden har været venner. De har trænet og cyklet sammen, og mødes af og til for bare at hygge sig sammen.

Jakob og Kasper cyklede i 2017 en tur til Nordkap (Knivskjellodden) – 3000 km, en tur på 38 dage.

Det bliver en helt anden tur denne gang,  for sidste gang cyklede de på landevejscykler med trailer, denne gang er det på mountainbikes, hvor de har alt oppakning på cyklerne der vejer omkring 40 kg. pr. stk. Det er også noget helt andet terræn de kommer til at køre i, både på stier, markveje mv.

De regner med at være der nede den 3-4. august så de har nogle dage dernede – for de skal med fly hjem der fra.

Du kan selv følge deres tur ved at klikke her, og på Netavisen Grindsted vil vi også følge deres tur løbende.

Klik på billederne i galleriet her under for at se dem i stor størrelse