Se de mange billeder: 79 deltagere er på GGIF’s håndboldskole

Foto: René Lind Gammelmark

Lørdag, søndag og mandag er 79 friske drenge og piger i aldersgruppen fra 10 til 15 år på håndboldskole i Grindsted.

Det foregår i Lynghallen, MAGION hal 1+2 og 3. Trænerne er ungdomstrænere fra klubbens U17 og U19 hold, 1. div. herrer samt et par gode rutinerede GGIF-trænere, nemlig Tommy Borg og Kenneth Rasmussen.

Bettina Eliseholm, der er med til at arrangere håndboldskolen, fortæller, at der ikke har været den store udfordring med at få trænere nok til de tre dage, hvor skolen afvikles.

Der er en rigtig god opbakning fra mange af holdene i klubben til at løfte opgaven med at lave en håndboldskole med et højt træningsniveau. Samtidig så har det stor betydning, at klubbens 1. div. herrer er en stor del af træningen, da deltagerne på håndboldskolen jo ser op til klubbens bedste hold, og deltagerne giver tydeligt udtryk for, at det er sjovt at komme lidt tættere på ”de lokale stjerner”.

Den største – og mest imponerende indsats – er dog et par at klubbens unge drenge, der har tilbudt at være trænere alle tre dage på skolen. Det er dejligt at mærke sådan en klubånd i en tid, hvor det kan være svært at skaffe frivillige til afvikling af arrangementer, så et stort skulderklap skal helt sikkert lyde til Mikkel Voss og Rasmus Fredmar!

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse