Den 3. september 2022 er der igen Stafet For Livet i Filskov

Foto: René Lind Gammelmark

Stafet for livet 2022 er på vej, sådan indleder formanden for Stafet For Livet Billund 2022, Niels Pedersen en pressemeddelelse.

Lørdag den 3. september kl. 10 skydes den 9. udgave af Billund Kommunes Stafet For livet i gang på Filskov Stadion, og denne gang bliver det i en helt normal udgave, efter de seneste to år med corona udfordringer.

Det hele åbnes som sædvanligt med en fighterrunde, og den bliver igen i år anført af LegolandBillund Garden.

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Efter åbningen så forløber de næste mange timer ellers med et stort og varieret program, som indeholder faste punkter som bl.a. børnestafetten, bankospil, tombola, stafetlotteri, og ikke mindst et stort wellnesstelt, hvor man kan forkæle sig med forskellige behandlinger i den gode sags tjeneste. Som altid går hele beløbet ubeskåret til Stafet For Livet, idet alle behandlerne stiller op med deres arbejdskraft helt uden vederlag. Der er mulighed for både fodpleje, massage, frisørklip m.v. og alle er velkommen til at tage en behandling og støtte det gode formål.

Kendte navne på scenen
Som en fast del af stafetten er der også i år masser af god underholdning fra scenen, og vi får bl.a. besøg af Frank Clifforth, kendt fra bl.a. X-Factor og på det seneste en række syngmed koncerter over det ganske land. Derudover optræder Trylle John for børn og barnlige sjæle, og der er også musik af Mike Sullivan og venner.

Frank Clifforth – PR-Foto

Skulle nogen blive sulte undervejs, så skal man ikke fortvivle, da der er rig mulighed for at stille sulten. Der bliver et gensyn med det store kagebord, cafeteltet, og helstegt pattegris er på menuen. Og søndag morgen bydes der på morgenkaffe.

Til lysceremonien lørdag aften er der bl.a. solosang ved Mette Gustavsen, og der bliver en lystale og et minuts stilhed.

Stafetten forløber i 24 timer, som et symbol på, at kræften sover aldrig, og det hele afsluttes søndag kl. 10!

Tilmeldingerne er på vej
Stafet For Livet bliver også i år en festlig weekend med masser af aktivitet, og allerede nu har de første 8 hold tilmeldt sig, og flere er på vej, så vi håber på rigtig stor deltagelse så vi også i år kan sende et dejligt stort beløb af sted til Kræftens Bekæmpelse, og at vi kan sætte hele Billund kommune på landkortet, når det gælder opbakningen til kampen mod kræft. Så hank op i naboen, vennerne, gadens beboere, arbejdskollegerne, sportsklubben eller hvem du ellers kender, og meld Jer som deltagere på dette års stafet!

Hele programmet kan følges på hjemmesiden, hvor man også finder både tilmeldingsmuligheder, og praktiske oplysninger, og senere madbestilling m.v.