Ugens film i Grindsted Kino – Uge 26/2022

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

I uge 26 kan du se følgende film i Grindsted Kino

 

Lightyear – Vises den 27. juni – 3. juli

Animationsfilmen ‘Lightyear’ handler om astronauten bag Buzz Lightyear-legetøjet i Toy Story-filmene. Handlingen foregår derfor i samme univers som Woody, Buzz og resten af drengen Anders’ legetøj fra Toy Story-filmene. Den kommende familiefilm handler derfor om den astronaut, som legetøjet er baseret på. Buzz Lightyear er ankommet til en fremmed planet, der byder på uventede udfordringer for ham og hans medpassagerer. Spacerangeren skal derfor på en omfattende solomission, som kommer til at ændre hans liv for altid.  Efter flere fejlslagne forsøg, viser dte sig, at hans ærkefjende Emperor Zurg, er ankommet til planeten, og er i færd med at angribe Buzz’ base.  Spacerangeren er derfor nødt til at slå sig sammen med et umage hold af utrændede astronauter i kampen mod galaksens fjende nummer et.  Igennem hvad der virker som en umulig mission, får Buzz øjnene op for vigtigheden af sammenhold, venskab og tilhørsforhold. 

PR-Foto

 

Verdens værste menneske – Vises den  27. juni – 3 juli

Filmen ‘Verdens værste menneske’ handler om den snart 30-årige Julie, der endnu ikke har fundet ud af, hvad hun vil, eller hvem hun vil være. Julie er helt sikker på, at hun er endt på den rigtige uddannelse – lige ind til at hun får en ny genial idé, der bare passer meget bedre til hende. Derfor skifter hun retning igen. Og igen. Snart er hun også nået den alder, hvor de fleste er klar til at stifte familie, og det samme gælder hendes ældre kæreste Aksel. Julie er dog både rastløs og ubeslutsom omkring sin fremtid, så da hun møder den charmerende Eivind til en fest, som hun slet ikke var inviteret til, står hun overfor endnu en beslutning.

Det norske drama er et portræt af det begivenhedsrige voksenliv i slut 20’erne og dets skilleveje, hvor store og definerende valg om fremtidens kurs skal træffes.

Biografklub Danmark

PR-Foto

 

Kulturhuset – Grindsted Kino holder sommerferie fra den 4.  – 29. juli

Den 30. juli starter vi op igen og viser Minions, Lille Allan og Thor: Love and Thunder.

Vi ønsker alle en dejlig sommer.