Krogager Jagtforening laver 3-årig sponsoraftale med Sparekassen Kronjylland

Fra venstre: Leo Larsen og Flemming Buller Hansen, Krogager Jagtforening og filialdirektør H.C Christensen og Lars Lund Petersen fra Sparekassen Kronjylland Vorbasse/Hejnsvig - Foto: Marianne Thorø

Af Marianne Thorø

Det er i den grad nogle specielle dage for Krogager Jagtforening for tiden.

I weekenden afvikler klubben DM i flugtskydning med deltagelse af henved 200 skytter fra hele landet. Men forud for kunne bestyrelsen i dag underskrive et tre-årigt sponsorat med Sparekassen Kronjylland.
– Vi søgte egentlig banken om et engangsbeløb som støtte, men så synes de at dét vi har gang i herude er så godt at de gerne ville indgå et 3-årigt sponsorat i stedet, siger foreningens kasserer Leo Larsen fra Grindsted. Han og formand Flemming Buller Hansen tog således i dag pænt imod filialdirektør i Sparekassen Kronjylland, HC Christensen og rådgiver Lars Lund Petersen for at få formaliteterne på plads.
– Sponsoratet betyder jo, at vi kan komme videre med vores ambitioner om at være tidssvarende. Vi vil gerne lave løbende forbedringer på vores udvendige faciliteter, såsom handicapvenlig adgang til ældre og gangbesværede medlemmer og gæster, og så vil vi også gerne lave 4 miljøhuse, hvor vi står inde i et hus og skyder og dermed dæmper lyden en del, forklarer Leo Larsen.
For Sparekassen Kronjylland lå et sponsorat lige for:
– Vi støtter gerne gode aktiviteter og initiativer i vores lokalområde og her er Krogager Jagtforening et godt eksempel på en velfungerende forening. De mange frivillige hænder i foreningen gør en forskel for rigtig mange. Det er med til at løfte fællesskabet i foreningen, for mange i vores lokalområde. Det passer meget godt ind i den rolle sparekassen også gerne vil have, nemlig at være en aktiv del af de små lokalsamfund i vores område – og at kunne støtte op omkring med et økonomisk bidrag, siger filialdirektør i Vorbasse, HC Christensen.
Ved weekendens DM i Krogager er alle skytter sig selv nærmest og alle konkurrerer mod alle og de 10 bedste ryger i søndagens finale. Søndag er der delt op i grupper: juniorer, damer, seniorer, oldboys, veteran og super veteran. Her skal der findes danske mestre indenfor hver kategori og Krogager Jagtforening stiller selv med henved 15 skytter til mesterskaberne. Og der bliver skudt en del:
– Når vi rammer søndag aften har vi formentlig skudt i omegnen af 30.000 lerduer, smiler Leo Larsen.