En stor succes: Sherif Haps og Guffe underholdt børnene i MAGION fredag formiddag

Foto: René Lind Gammelmark

I anledning af MAGION’s 10 års fødselsdag var Sherif Haps. med det borgerlige navn Erik Serup Hansen en tur i MAGION hvor han sammen med dukken Guffe der elsker hullerne i vaniljekranse underholdt de mange børn der var mødt op for at se hans show.

Det var børn fra institutioner, dagplejere, børnehaver mv. mødt op. Og de kendte godt Sherif Haps, for han har nemlig sin helt egen YouTube kanal, hvor der er 9.300 følgere og der er 22.352.422 visninger, hvilket er helt vildt.

Det var meget tydeligt at showet med Sherif Haps og Guffe ramte plet, for børnene hyggede sig gevaldigt og sang med på numrene.

Efter showet med Sherif Haps og Guffe, var det tid til at spise kagemand.

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse.