I Borgergade nr. 16 er en ny butik åbnet hvor du kan købe garn, musik, film, voksduge mv.

Foto: René Lind Gammelmark

Fredag åbnede en ny butik hvor du kan købe garn, musik, film samt ting og sager i Borgergade 16. Lokalerne har tidligere huset SkoUniverset og de nye lejere er Bente Birk , Dann Johansen og Per Jørgensen der tidligere havde været en del af Tingvejens Handelsecenter.

Bente Birk (BB Handel) startede 1. september 2017 med at have forretning i Tingvejens Handelscenter.  Den 2. november åbnede hun en afdeling inde i Grindsted, på Vestergade 5, hvor der senest havde været en skrædder.

Bente Birk er kommer oprindeligt fra Bornholm, men havde fået mange opfordringer fra kunderne, om ikke hun ville åbne i Grindsted, fordi det var meget lettere for kunderne at komme ind og handle, uden nødvendigvis at skulle have fundet kørelejlighed.

Bente var glad for butikken på Vestergade 5, men manglede plads, og da butikken på Vestergade var i 2-plan, med garn i stueplan, og ting og sager i kælderen, var det ikke helt optimalt, fordi kunderne skulle op af en trappe for at komme ind i butikken, og ned af en trappe for at komme i kælderen. Til sidst fokuserede Bente kun på garn, og kælderen blev derfor ikke brugt. Bente fortæller at hun af mange kunder var blevet opfordret til at flytte butikken i lokaler hvor der kun var et plan. Den nye butik er på 270 kvadratmeter.

Flyttede fra Tingvejens Handelscenter
Derfor blev hun sammen med Dann Johansen og Per Jørgensen enige om at flytte sammen i Borgergade 16, hvor SkoUniverset tidligere havde butik. Natten til fredag ved 3-tiden blev de færdige med at gøre rent i lokalerne på Tinvejen der nu er blevet forladt.  I den nye butik er det Per Jørgensen der har den forreste del, Bente Birk den midterste, og den bagerste har Dann Johansen.

Voksduge og badeværelsesmåtter
Per Jørgensen sælger voksduge og badeværelsesmåtter mv. Per arbejder som tekniker hos Ford, og har lige som Dann haft handel som hobby.

God service og en god snak med kunderne
Dann Johansen fortæller til Netavisen Grindsted at det er en hobby for ham at handle, og han har fast arbejde ved siden af. Dann sælger  brugte vinylplader, cd’er og dvd film og det er samtidig hans store passion. Det betyder meget for Dann at han får en god snak med kunderne og at han kan give dem en god service, for så kommer de igen.

Butikken er åbent mandag – lørdag
Det er planen at Bente Birk skal passe butikken der har åbent fra kl. 10 til 17 mandag til fredag og 10 til 13 om lørdagen – og måske bliver det sådan at Per kommer og afløser Bente hver anden fredag, hvor Per har fri fra sit arbejde.

Det er så meningen at Dann kommer om hjælper om eftermiddagen. Tre i en på Borgergade 16 – 1. juli 2022  Tre i en på Borgergade 16 – 1. juli 2022

Bente og hendes mand bor i dag i Varde, men  har pr. 1. august fået en lejlighed i Grindsted, så det bliver dejligt at skulle undgå så meget køren frem og tilbage.

 

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse