Se de mange billeder: Perfekt vejr og super god stemning til Sommerfest i Krohaven i Filskov

Foto: René Lind Gammelmark

 

Der er mange der havde glædet sig til årets Sommerfest i krohaven, og på forhånd var der solgt 250 billetter. Kl. 14 åbnede man for publikum i kroens have, og alt var klart til at der kunne festes.

Afbud fra band
Louise Bredvig Sandfeld fik torsdag aften afbud fra Queen of Denmark, da de havde vanskeligt ved at krydse Storebæltsbroen på grund af Tour De France. Derfor måtte hun finde et andet band der kunne komme og fyre op under festen.  Det lykkedes hende, og fredag ved 15-tiden offentliggjorde hun på Filskov Kro’s facebookside at det blev Nikolai & Piloterne der skulle åbne Sommerfest i krohaven, hvilket de gjorde super flot da de kl. 15 gik på scenen.

Da Netavisen Grindsteds redaktør ankom til Filskov Kro, var festen godt i gang, der var en fantastisk stemning blandt de fremmødte, og man kunne tydeligt se at både voksne og børn nød det.

Super forplejning
Der var super lækre festivalburgere, pølsehorn og skønne kolde tapasplatter man kunne købe, ligesom der i ølvognen var masser af kold fadøl, lækker rosé og sprøde bobler. I Snackboden var der sluchice, popcorn,is, og i Bierstuben var der iskolde fadøl, diverse drinks og shots.

Næste år er Sommerfesten i Krohaven igen den 1. lørdag i Juli
Louise Bredvig Sandfeld fortalte, at hun allerede nu kan løfte sløret for, at der igen næste år er Sommerfest i Krohaven. Det er igen den første lørdag i Juli.  Så kan dem der gerne vil være med næste år, men har været forhindret i  år, allerede nu skrive det i kalenderen fortalte Louise Bredvig Sandfeld, der var super godt tilfreds med opbakningen og de mange glade gæster.  Når gæsterne er glade – så er jeg også glad sluttede en storsmilende Louise interviewet.

Programmet for festen var: 

Kl. 14.00 åbnes dørene
Kl. 15.00 Nikolai & Piloterne
Kl. 17.30 Helmig Jam
Kl. 20.30 We are the 90’s
Kl. 24.00 Pladsen lukker

 

Klik på de mange billeder i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse